SUNTEM DOHU CONSULTING.
Suntem succesul clientilor nostri!

Oferim servicii de consultanță și dezvoltare de soluții software personalizate în diverse industrii.

Află mai mult
values icon

Valorile noastre

Valorile noastre de bază sunt în concordanță cu serviciile noastre profesionale:
fiabilitate si flexibilitate, livrare la timp a proiectelor și servicii de cea mai înaltă calitate. Credem in valoarea muncii si munca de valoare!
Suntem succesul clientilor nostri.

Echipa noastră

Echipa noastră este formată din dezvoltatori software cu experienta, care știu sa gandeasca individual strategia, dar care sunt constienti că munca în echipă este cel mai eficient mod de a reusi.

Suntem fanii digitalizarii, meticulosi prin natura noastră, dependenți de tehnologie și avizi sa asiguram succesul clientilor. Echipa noastră inteligentă mobilizează profiluri creative, tehnice și strategice pentru a vă sprijini în cele mai simple sau, dimpotriva, complexe proiecte!

Produsele extraordinare necesită muncă grea, testare iterativă și colaborare deschisă între noi și cu clienții noștri. De aceea, echipei DoHu nu ii este frica de a aborda posibilitati sau tehnologii noi. Stim prea bine ca inovația vine, in parti egale, din explorare și validarea ulterioara a acesteia. Suntem întotdeauna implicati in a încerca si adapta, croind pe masura clientilor.

employees icon
workplace icon

Diviziile companiei

Firma activeaza cu sediul in doua orase din Romania, desi ne deplasam peste tot in tara, cat si international. Unul dintre birourile noastre se află în Iași, cel mai puternic centru al industriei hi-tech din partea de centru-est a România. Aflat chiar în inima orașului, biroul din Iași ofera clienților noștri posibilitatea de a ne intalni oricand, in mod rapid.
Un alt birou se afla in București, în Parcul Tehnologic SPark, situat in imediata apropiere a Casei Presei Libere.
Vă așteptăm în locatiile noastre fizice pentru a ne cunoaste!

Contact

Vei fi intr-o companie selecta!

Clienții noștri reprezintă punctul pivotant in proiectele noastre. Încrederea data de fiabilitatea si flexibilitatea solutiilor noastre, livrarea la timp și serviciile de cea mai înaltă calitate sunt valorile noastre de bază, pe care le-am păstrat si dezvoltat de-a lungul timpului. Proiectele pe care le-am încheiat cu succes, pentru partenerii nostri, reprezintă cea mai mare mândrie a noastră,iar rezolvarea problemelor clientilor a fost intotdeauna scopul si satisfactia muncii noastre. Reusita proiectelor nu se datorează numai calității muncii noastre; se refera si la atitudine, abordarea noastră și la modul în care ne tratăm clienții.

Citiți despre proiectele noastre
clients icon

De ce să ne alegeți?

Suntem o echipa de dezvoltatori tineri, dar cu experiență care văd fiecare proiect ca pe o nouă provocare, pe masura talentului lor.
DoHu este alcătuit din colegi de echipă extrem de talentați, care pot opera independent, se pot provoca reciproc, pot colabora cu clienții noștri și se pot concentra pe construirea de produse excelente, in echipa. Indiferent de soluție, un stack tehnologic trebuie să fie adaptabil și să crească odată cu ritmul schimbării. Dezvoltatorii și inginerii noștri combină, agil, dezvoltarea produselor cu cele mai recente cadre IT, pentru a reduce povara dvs. tehnica și a construi soluții scalabile, care funcționează pentru toti utilizatorii, și pentru afacerea dvs., in general.
Revendicati-va serviciile noastre IT pentru afacerile companiei!
Verificați acum expertiza noastră!
Haideti sa colaboram!

Spuneți-ne despre nevoile dvs!

Contactați-ne