Text Size
Marți, August 03, 2021

Învăţarea rapidă înseamnă eliminarea timpilor morţi din activitate

Noi considerăm că pregatirea tehnică reprezintă o investiţie importantă. Scopul nostru principal este de a vă ajuta să obţineţi rezultatele scontate în cel mai scurt timp. Utilizând cele mai eficiente tehnici de instruire alături de exemple practice, perioada de instruire a personalului va fi redusă considerabil iar compania va înregistra rezultate rapide şi de durată.

Inovaţia şi practica - reţeta succesului

Consultanţii noştri lucrează în fiecare zi alături de clienţi pentru a găsi soluţii inovatoare. Am profitat de această experienţă şi am creat un program de instruie unic. Toate cursurile noastre sunt bazate atât pe  proiectele în care am fost implicaţi cât şi pe practicile întregii industrii.

Mobilitate pentru eficienţă maximă

Programul de instruire oferit de Dohu Consulting permite furnizarea cursurilor la sediul clientului, fiind eliminate astfel cheltuielile şi pierderile cauzate de deplasarea personalului. Puteţi alege din oferta standard sau putem crea împreuna un program de pregătire care să corespundă perfect nevoilor firmei dumneavoastră.

Arhitecturi software

Consultanţii noştri vă pun la dispoziţie experienţa şi profesionalismul lor pentru a vă ajuta să luaţi deciziile cele mai potrivite.

Fie că aveţi nevoie de indrumare în designul de arhitecturi software sau în implementarea arhitecturii rezultate sau doriţi imbunătăţirea unei arhitecturi deja existente, suntem aici pentru a vă ajuta.

Citește mai departe: Management Proiecte

În orice companie informaţia intra din mai multe surse şi sunt prelucrate utilizând o multitudine de sisteme informatice. Se creaza astfel întreruperi în activitate, care duc la ineficientizarea acesteia.

Integrarea aplicaţiilor este o abordare strategică de a lega mai multe sisteme informatice, la nivel de informaţii şi servicii, astfel încât sistemele sunt capabile să facă interschimb de informaţie şi să asigure o funcţionare a proceselor în timp real .

Citește mai departe: Integrare IT&C

Evaluarea tehnologiilor are ca scop creşterea eficienţei şi competitivităţii activităţilor clientului prin identificarea nevoilor informaţionale ale acestuia şi proiectarea unui sistem care să corespundă întocmai acestora.

Fiecare companie are un anumit specific în ceea ce priveşte necesitatea funcţionalităţilor. Din acest motiv, este foarte important să existe un sistem care să înglobeze aceste funcţionalităţi şi care, prin integrarea diverselor aplicaţii să creeze un mediu de lucru unitar.

Citește mai departe: Evaluarea Tehnologiilor

Obiectul principal de activitate al Dohu Consulting este dezvoltarea de aplicaţii software alături de oferirea de consultanţă în domeniul IT. Pe parcursul activităţii am lansat pe piaţa de profil româneasca produse precum ERP-ul iBis.

În afară de dezvoltarea aplicaţiilor proprii, ne implicăm şi în dezvoltarea de aplicaţii la cerere. Acestea pot fi create de la zero sau pot fi personalizări ale unor programe deja existente în funcţie de cerinţele clientului, putând atinge un grad de complexitate deosebit de ridicat.

Citește mai departe: Dezvoltare Software