Text Size
Marți, August 03, 2021

Integrare IT&C

În orice companie informaţia intra din mai multe surse şi sunt prelucrate utilizând o multitudine de sisteme informatice. Se creaza astfel întreruperi în activitate, care duc la ineficientizarea acesteia.

Integrarea aplicaţiilor este o abordare strategică de a lega mai multe sisteme informatice, la nivel de informaţii şi servicii, astfel încât sistemele sunt capabile să facă interschimb de informaţie şi să asigure o funcţionare a proceselor în timp real .


Integrarea aplicaţiilor software în cadrul unei întreprinderi sau între mai multe întreprinderi care colaborează este un subiect delicat ce trebuie tratat cu o atenţie deosebită. Integrarea aplicaţiilor software de întreprindere permite coordonarea şi sincronizarea mai multor aplicaţii eterogene atât în interiorul (integrarea aplicatiilor la nivel de companie), cât şi în afara întreprinderilor (integrarea aplicaţiilor Business-to-Business - B2B).

Noi vă oferim soluţii atât pentru integrarea aplicaţiilor deja existente în companie cât şi pentru aplicaţiile furnizate de noi cu cele utilizate în mod curent.