Metrologie

Metrologie

Descriere

Este un fapt cunoscut că industria se bazează extraordinar de mult pe măsurători efectuate cu acuratețe, care permit domeniului de producție, dintr-o companie, să crească în mod inovativ. Competitivitatea în industrie este puternic dependență de abilitatea de a face măsurători de o anumită precizie. Creștere, vizibilitate, inovație, toate depind de necesitatea eliminării unor costuri impredictibile, dacă există o monitorizare strânsă a verificărilor mașinilor de producție.

DoHu Consulting a venit cu o aplicație de administrare a acestui domeniu al Metrologiei, cea care asigura calitatea măsurătorilor și se referă, în principal, la calibrarea utilajelor, măsurarea produselor rezultate, pentru a ajută în menținerea acelor înalte standarde de calitate dorite în acest domeniu.

Concepută pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților industriali, Metrologie este o aplicație online pentru documentarea și gestionarea în timp real a proceselor de mentenanță și verificare a echipamentelor din cadrul unei companii.

Funcționalități

Aplicația Metrologie permite accesul în timp real, din orice locație beneficiind de conexiune la internet, la informații legate de aparatele aflate în gestiunea unui departament anume sau al întregii companii, precum și accesul la verificările acestora, deja efectuate sau scadente.

În urmă trasabillității exacte a acestor verificări se pot face planificări, se pot obține buletine de evaluare sau rapoarte legate de orice alte evidențe legate de acesta.

Software-ul nostru este conceput că o aplicație modulară și gruparea informațiilor se face în funcție de activitățile de interes din departamentul metrologie, respectiv: măsurare, raportare și administrare și indiferent de meniul sau submeniul în care se află utilizatorul se pot efectua căutări, filtrari și se pot exportă datele în format xls sau pdf.

Beneficii

Cu aplicația Metrologie va asigurați creșterea gradului de acuratețe în procesul de mentenanță specific fiecărei companii, dar mai ales pentru cele din domeniul producției sau din ingineria de precizie, unde produsele trebuie să îndeplinească anumite standarde stricte care presupun toleranță minimă spre eroare.

Implementarea soluției Metrologie permite menținerea unui calendar strict al verificărilor, planificarea acestora și accesul la istoricul rezultatelor și al buletinelor de verificare. În completare, există un sistem de alertare pentru că utilizatorii să primească notificări periodice înainte de termen, referitoare la scadențele următoare.

Metrologie este o componentă vitală a creșterii economice unei companii de profil. Verificare și raportarea, corespunzătoare și la termen, confirmă companiei că aparatele/mașinile respectă cerințele standard pentru erori maxime admisibile și toleranțe de măsurare, în general. Metrologie elimină neprevăzutul în administrarea verificărilor aparaturii de pe linia de producție.

Incepe acum!

Alege DoHu Consulting și scapă de grija IT-ului pentru business-ul tău.