Servicii

Oferim servicii IT complete, pornind de la proiectarea de hardware până la dezvoltarea de software, sau implementăm soluțiile noastre preexistente.

CITIȚI MAI MULT

Servicii de consultanță IT

DoHu Consulting oferă servicii personalizate de consultanță IT intreprinderilor naționale și internaționale care doresc să aducă îmbunătățiri, semnificative și de durată, proceselor interne, astfel încât să își realizeze obiectivele de afaceri. Inițiere, planificare, executare și suport sunt etape specifice pe care le livrăm clienților noștri, pentru a atinge cu succes criterii specifice, într-un anume termen.

Planificare

Vă ajutăm în vederea planificării strategiei, care sa răspunda nevoilor comerciale și de dezvoltare software ale companiei.

Dezvoltare

Utilizand tehnologie dovedită, vă asistăm la implementarea rapidă a proiectelor și la introducerea optimă a produselor pe piață, reducând, în același timp, costurile de dezvoltare.

Suport

Asigurăm suport ulterior dezvoltării de software, verificăm sau identificăm arii de îmbunătățit, și implementăm o urmărire cuprinzătoare a operațiunilor de dezvoltare și a resurselor implicate.

Testare software

Este esențial pentru orice organizație să înțeleagă modul în care oamenii folosesc produsul achizitionat. Procesele de testare ar trebui să fie o prioritate și pentru ca reprezinta cel mai bun feedback pe care îl puteți obține este de la clienții dvs. Prin urmare, planul nostru de consultanta va permite sa simplificati acest proces și va ajută să livrați pe piață un produs conform cerintelor!

Soluții complete și dezvoltare de aplicații

Rolul consultantei IT este de a sprijini si proteja o companie in derularea strategiilor sale de afaceri. Echipa DoHu este dedicata in gasirea de solutii eficiente pentru clientii sai: atât software cât și hardware, oferind variante completă, pentru orice tip de afacere. Economisiți timp și resurse folosind experienta serviciilor noastre!

Audit IT

Evaluarea tehnologiilor are ca scop creșterea randamentului și competitivității activităților clientului, prin identificarea nevoilor informaționale ale acestuia și proiectarea unui sistem care să corespundă cerintelor.

Incepe acum!

Alege DoHu Consulting si scapa de grija IT-ului pentru business-ul tau.